ION Newsletter

Η ΙΟΝ Α.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (ΙΟΝ) που εδρεύει στην οδό Ελ. Βενιζέλου 69, Νέο Φάληρο, τ.κ. 185 47, Πειραιάς, Αττικής, (τηλ.: 210 4814971) φαξ: 210 4838560, e-mail: info@ion.gr), σέβεται την προστασία της ιδιωτικής ζωής και δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που μας γνωστοποιείς. 

Στα πλαίσια των υποχρεώσεων που φέρνει ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Ευρωπαϊκός Κανονισμός 2016/679) γνωστός και ως GDPR, θέλουμε να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σου για να σου στέλνουμε μέσω e-mail, ενημερώσεις που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, διαγωνισμούς που διεξάγουμε ή που αφορούν τα προϊόντα μας (τις οποίες εμείς αποκαλούμε Επικοινωνίες Μάρκετινγκ)

Τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε κι επεξεργαζόμαστε είναι αυτά που εσύ της γνωστοποιείς και είναι τα ελάχιστα απαραίτητα προκειμένου να σου στείλουμε ένα e-mail. Αυτά είναι τα εξής: 

Διεύθυνση e-mail:

Γιατί τα θέλουμε;

Θέλουμε τα προσωπικά σου δεδομένα για να σου στέλνουμε μέσω e-mail το Newsletter μας το οποίο περιέχει ενημερώσεις σχετικά με εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, διαγωνισμούς που διεξάγουμε και τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Σε ποιους τα κοινοποιούμε

Δεν κοινοποιούμε τα προσωπικά σου δεδομένα σε κανέναν τρίτο, εκτός και αν αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να πετύχουμε τους παραπάνω σκοπούς μας. Εάν χρειαστεί να τα κοινοποιήσουμε σε άλλες εταιρείες, φροντίζουμε πάντα, ώστε αυτές να δεσμεύονται απέναντι μας, όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων με έγγραφες συμβάσεις, ώστε να τα επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνον για αυτούς τους σκοπούς και να μην τα κοινοποιούν σε τρίτους. 

Επί του παρόντος, η μόνη εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε και στην οποία κοινοποιούμε προσωπικά δεδομένα είναι η εταιρεία Connexion 3 η οποία μας προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης social media και αποστολής newsletters.

Μην ξεχνάς ότι έχεις δικαιώματα

Έχεις ανά πάσα στιγμή, το δικαίωμα να ανακαλέσεις τη συγκατάθεσή σου, ώστε να παύσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα, επικοινωνώντας με την ION, στα στοιχεία που αναφέρονται στην αρχή του παρόντος κειμένου.

Εφόσον το επιθυμείς, έχεις ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να ζητήσεις να αποκτήσεις πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα, να ζητήσεις τη διόρθωση και τη συμπλήρωση, τη διαγραφή, το περιορισμό της επεξεργασίας τους και τη φορητότητα αυτών. Παράλληλα έχεις το δικαίωμα να αντιταχθείς στην επεξεργασία τους καθώς και να υποβάλλεις καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, που στην Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), για κάθε παράβαση της σχετικής νομοθεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.ion.gr.

* υποδεικνύει ότι είναι απαιτούμενο